Balklänningar

Under denna sida visar vi upp alla våra vackra balklänningar.

Balklänningar är något helt unikt. Om det är första gången man skall gå på bal eller femtionde spelar det mindre roll.  Vi erbjuder måttsydda balklänningar som är unika och helt utformade efter dina egna mått som du själv anger. Det finns en stor variation på våra klänningar. Allt från korta klänningar som blivit populärt med åren. Självfallet har vi  de längre och de gamla klassiska modellerna så att du enkelt kan hitta just din balklänning som du skall trivas lite extra bra i. Vår stora önskan är du alltid skall kunna hitta en balklänning som passar just dig. Därför har vi ett brett utbud så att just du skall kunna hitta något som faller i smaken.

Balklänningen klär sig absolut bäst när man bär den med högt huvud och en utstrålning som innebär att man känner sig vackrast på balen. Vi på Nicedress gör vårt yttersta för att du skall hitta den här känslan. Våra balklänningar skall hålla absolut högsta kvalité och alla våra klänningar skall leverera känslan att man är vackrast på balen.

 

Balklänningen inte bara för balen

Begränsa inte dina sökningar efter just balklänningar om du söker en finare klänning. En balklänning behöver inte vara just till balen. Många av våra balklänningar har köpts med syfte till 50 års kalas, nyårsfester och finare middagsbjudningar. Så är du på jakt efter en vacker klänning till ny års festen har du kommit helt rätt.

 

 

 

Balklänningens vett och etikett

Undvik korta handskar.

Ringar som bärs utanpå handskar är uppskattas ej.

Inga grova material likt jeanstyg.

Använder du väska skall den vara liten och utstråla elegans.

Glitter smycken passar utmärkt, äkta eller inte spelar mindre roll. Här får den personliga smaken avgöra.

Handskar av vid bordet. Dessa läggs i knät.

Väskan skall inte placeras på bordet. I knät eller på stolsryggen placeras den.